Arkiver

Dehlsen & Sønner A/S

Vi har i mere end 7 år, haft Ann til at klare hele vores bogholderi af 1 mellemstor virksomhed med rigtig mange bilag og 2 mindre holdingselskaber.
Ann er utrolig effektiv og fokuseret på at optimere sit arbejde. Hun er hurtig til sit arbejde, samtidig med at hun har styr på sine ting, kan du altid stole på at detaljerne er i orden.
Ann er bredt vidende inden for bogholderi, moms, skat og årsregnskab og vi har trygt kunne overlade bogholderiet til Ann. Vi kan derfor varmt anbefale dig at overlade dit bogholderi til Ann – hun har styr på det!

Helle Dehlsen Toxværd, ejer

Valborgs Hjemmehjælp

Jeg kan varmt anbefale Ann, hvis du har brug for en dygtig og kompetent revisor, som altid har fokus på sine kunder og kundernes behov. Ann er altid meget imødekommende og behjælpelig, og løser sine opgaver med stor professionalisme. Selvom der til tider stilles store krav til regnskabets udformning og indhold, indfrier Ann altid forventningerne, og leverer et færdigt produkt af højeste kvalitet. Hvis du vil lette din hverdag, vil jeg anbefale, at du lader Ann klare regnskabet!

Botilla Møller, medejer